SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Apapa regénye

: Apapa regénye

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

343 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

" Apapa vonzó, tünékeny személyisége átsugárzik az időn is, igaz, Faustát, a táltos lányt ő maga is segítségül remélte ehhez. Harminc éve kedveskedik, csábítgat, hogy együtt írjuk meg a regényét, amit ő megírt ugyan, csak részletekben, széthagyogatta a levelezésében, de mégiscsak maradtak hézagok, amiket nekem kellett kitöltenem. Fausta pedig odahajolt apapához, hogy ne csak lássa, de szagát, ízét is érezze életének. Nem tehetett mást, hiszen ő nemcsak dédunokája, hanem írói tehetségének örököse is. Apapa, Móra Ferenc szívesen vesz részt a csodaidézésben, a mesehántásban. S hogy ne valami kontár munkát végezzek, apapával gyakran beszélgettünk. Mentünk az úton és beszélgettünk. Végigsétáltunk az évszázadon."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!