SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Északi tábor

: Északi tábor

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633266793

tartalom:

"Az írások nagyon is személyes élményekből születtek, noha nem mindegyik történet velem esett meg. De még a háborúkban - az elsőben meg a máodikban - játszódó históriákhoz is apám vagy férfirokonaim közvetlen élményei révén kötődöm. A Tudatom, jól vagyok című novellám előzménye például az, hogy Szerbiából küldözgetett, K. u. K. bélyegzős tábori levelezőlapokat találtam nagynéném padlásán, a férje - akkor még csak vőlegénye - adta fel őket a frontról, s tintaceruzájával nagyjából afféle mondatokat rótt a kártyákra, amilyeneket majd hősöm is, midőn a családjának ír sorsáról. A második világháborúra pedig magam is jól emlékszem. Aztán nemsokára katona lettem. Hogy a két év szolgálat eseményei mennyire belémivódtak, hogy milyen makacsul velem maradt mindazok emléke, akikkel együtt katonáskodtam, azt ennek a könyvnek az olvasói látni fogják."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!