SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Európai képeskönyv

: Európai képeskönyv

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Útleírás Európa

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

328 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631512568

tartalom:

"Micsoda kirakata, zsibvására, végeladása a hiábavaló életnek. Szép-e ez, vagy csúnya, lelyes-e vagy helytelen, nem tudom. Egyet érzek: élni, élni sokáig" - írta Kosztolány Nápolyból. Szinte egész Európát bejárta, de legelső útja Olaszországba vitte. [...]. Gyönyörködik és szörnyülködik. Ujjong és sír. Nem leírásokat ír, hanem remek eszmefuttatásokat - kristály tökéletességű karcolatokat, miniatűr novellákat: szellemesen, okosan, elbűvölő humorral. Angliába utazva a Dolores vasúton megállapítja, hogy útitársai olyan tartalmasan hallgatnak, mintha mindegyikük egy-egy sziget volna. Rómában egy vak embert pillant meg, aki elzavarja maga mellől tolmácsát, hogy nyugodtan élvezhesse a Pietá-t. Németországban Kant-csokoládét és Leibniz-kétszersültet eszik. Hollandiában beszámol a PEN Club alakuló ülésére érkezett írókról...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!