SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hagyaték

: Hagyaték

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

Palatinus-Könyvek Kft.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639127248

tartalom:

"De már úgy fel voltál fuvalkodva, szívem, már annyira elégedett voltál magaddal, hogy nem árt neked, ha meggyötör egy őrült föltételezés, amelyről magad tehetsz. Mert miért kellett abban a fejben ráismerned, éppen énrám? Nyilván nem is hasonlított rám különösebben. Miért mondtad, jó, akár habozva is, nem kizárva a föltevést, hogy talán az az én fejem? Ennyire nem néztél meg engem? Persze az is kérdés, honnan került elő az a fej. És ha tehozzád bedobták, és ha netán ismerted ki volt az neked? És miért mondtál az igazi helyett engem, Lizát? És ha neked énrajtam kívül még egy szeretőd volt, akkor kikaparom a szemedet. Vagy talán valaki megviccelt, és szerzett a bonctani intézetből egy fejet? Vannak olyan hullák, amelyek után kutya sem érdeklődik, nincsenek hozzátartozóik. kallódó lények, nyilván elad a boncmester egy ilyen fejet". Tombor Antal filmrendező és polgármester, Konrád György új regényének a hőse, a polgármesterek világtalálkozójára készül. Miközben előadását fogalmazza, járja a várost, magánéletének emlékhelyeit, számot vet életével A regény cselekménye a kilencvenes években játszódik, így e könyv a rendszerváltozás regénye is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!