SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Híd

: Híd

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Pannon

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

465 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A Por szerzőjének új nagyregényében majd' száz esztendőn, 1890-től 1980-ig ível át a két szálon bonyolódó cselekmény. Az egyik szál Tóth Pál története, a félparaszti, iparos sorból magát kereskedővé felküzdő, kíváncsi, tettre kész emberé, aki bebarangolja a történelmi Magyarországot, vándorútjai során Bécsbe is eljut. Világháborúk, forradalmak szabdalják, a helyi politika kicsinyes vagy épp a nagypolitika országos szélhámosai keserítik életét: ő az, akinek minden rendszer talál helyet börtönében. Kimeríthetetlen életkedve és kultúrszomja segíti át a buktatókon: sorsa a magyar kereskedő regénye. A másik szál látszólag eseménytelenebb. Zoltán István huszonöt éves, amikor a hetvenes évek közepén a budapesti Egyetemi Könyvtár gyakornoka lesz. Sodródó, életét tudatosan alakítani képtelen ember ő, aki úgy érzi, hogy csak a könyvek közt és álmaiban létezhet igazán. Képzeletben a fél világot beutazza, Kínában, Kaliforniában, Amszterdamban csatangol, való életében nemigen jut messzebbre Budapest külvárosi kocsmáinál...˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!