SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Jókedv és buzgalom

: Jókedv és buzgalom

Kiadás:

Budapest, 1948

Kiadó:

Szikra

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

219 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝54 éves vagyok, 30 éve írok. Mi tartozik ebből az életből a közönségre? Legfeljebb annak a bizonyítása, hogy az író munkája során mindig szembenézett a lelkiismeretével és legjobb tehetsége szerint igyekezett szolgálni feladatát. De végeredményben ebben a kérdésben is maga a mű a perdöntő bizonyíték s ha ez nem vall mellettem, akkor az életemben hiába keresnék mentséget. Sok rosszat írtam ez alatt a harminc év alatt. Oly rosszakat, hogy ha elém. kerülnek, elpirulok a szégyentől s kételkedni kezdek - mint annyiszor máskor is! - írói elhivatottságomban. Minthogy mesterségbeli felületességben vagy könnyelműségben nem tudom magam ludasnak, bármilyen szigorúan vizsgálom is múltamat, nyilván tehetségemen múlott, hogy csak oly ritkán sikerült jó munkát végeznem. Sokfélét próbáltam és sokféleképp, s mindig őszintén hittem írói világképemben, de úgy látszik, a tehetség kihagyásait nem pótolja sem a szenvedély, sem a lelkiismeretesség. Az itt következő novellagyűjtemény a tizenötödik megjelent könyvem.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!