SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Kanca Hotel

: Kanca Hotel

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Rakéta Regénytár

Terjedelem:

144 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Kellemetlen csend feszül közénk. Anyu arca merevvé válik, szája kemény, keskeny csíkká feszül. - Mánpedig kimész, és bocsánatot kérsz! Az nem lehet, hogy egy ilyen jó helyet egy valagba csípés miatt otthagyj! Jól is néznénk ki! - Én pedig nem kérek bocsánatot! És ki se megyek! Senkitől nem tűröm, hogy belém gázoljanak! - bőgöm el magam Erre nagyapa levágja az újságot, megpedri azt a landkadt bajuszát, és elrikkantotta magát: - Igazad van, kisjányom! Ne hagyd magad megalázni! Haj, amikor én mé fiatalabb vótam... - Maga csak ne szóljon bele, Papa! Elég vót nekünk akkoriban a maga hülyeségeiért is tartani a hátunkat! - kiált rá sírós hangon Anyu. - De a szakramentumát neki! Neked hülyeség az, amiért mi szenvedtünk, hogy mindenkinek jusson munka és kenyér? Hogy senkit se alázzanak meg az emberi mivoltában?! He?! - ugrik fel dühében nagyapa, és mutatóujjával hadonászik az Anyu orra előtt. - Könnyű prédikálni! De amikor mindenünnen kilökték az izgatásért, meg én se dógozgattam maga miatt, ha a dutyiba ült! Maga is csak abbul élt, amit én főztem az uramnak, amit én lopkodtam ki a kötényem alatt! - De az igazság, te ostoba! - Persze! Az igazság! Attul aztán tele lesz a bendő, ugye?!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!