SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Kegyetlen asszonyok

: Kegyetlen asszonyok

Kiadás:

Budapest, 1925

Kiadó:

Nova Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ponyva

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

178 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Forró Pál új név az irodalomban. Kezembe vettem a könyvét és olvasni kezdtem. Csakhamar kellemesen vettem észre, hogy szívesen olvasom és már örömmel tudtam, hogy el fogom olvasni az egészet, nem járok vele úgy, mint sok más könyvvel, amelyeket húsz-harminc oldal után le kellett tennem, mert nem csak semmi célja, semmi oka nem volt annak, hogy olvassam őket, hanem egyáltalában kár volt őket megírni, nem kellett volna kiadni s ha már megszülettek és nyomtatásban, könyv-formában a nagy nyilvánosság elé kerültek, a jó sors óvjon meg mindenkit tőlük. Mindjárt az elején szívesen, érdeklődéssel olvastam a Forró Pál könyvét s később, ha félre kellett tennem, kívántam, hogy újra felvehessem, tovább olvassam." Nagy Lajos

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!