SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Manitta néni és a bandája

: Manitta néni és a bandája

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Forrás

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

171 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Ha a Németvölgyi-úton megindulunk és nem únjuk meg a sétát, a kanyarulatban furcsa nevű utcára találunk. Egyelőre úgy hívják, hogy Bürök-utca. Nagyon sok, szép virágról elnevezett utca van errefelé, úgy látszik, ennek szegénynek nem jutott virág. Régen szőlőskertek voltak itt és ősszel a mély, sáros útban el-elakadt a hordóval a szekér. Odafent a dombon dalolva szedték a szőlőt és este, a szélfogós gyertya mellett, az urak a friss mustot kóstolgatták, az őszi tücsök meg melankólikusan egyhangú nótáját fújta, hogy: "Gyűjts... gyűjts..." Mire felérünk a dombra, egyszerre elfelejtjük az üregeknek való visszaemlékezést. Hiszen tavasz van - és nem a múlt században, hanem a mostaniban élünk, a 30-as évek legutolsó tavaszán, mikor még csak messziről hallatszik az új világháború hangja. A fiatalok itt, a bürökutcai villákban, nem sokat adnak rá. Jobban érdekli őket, hogy a régi utcát feltöltik, új autóutat készítenek, melytől az egész környék meg fog fiatalodni. A régi villák vidámabbak, az újak elbizakodottabbak lesznek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!