SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Mindhalálig

: Mindhalálig

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

224 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Jókai Anna új regényének főhőse író. Két mű születése közötti keserves, kényszerű szünetben, a belső üresség kínzó állapotába vizsgálja életét: a szeszélyes múlt képeiben keresi a kialakult jelent. Törvényszerű-e az alkotó magányossága, a szerelmi csömör, a társak irigysége? Ő hagyta vajon el azokat, akiknek nevében szólni kívánt, vagy inkább őt rekesztették ki a többiek? Mi a tehetség természete? Joga van-e az alkotásért megnyomorítani szűkebb környezetét? Gizella - az író felesége - orvos. Ő a gyakorlati igazságra szavaz. Egyetlen gyógyító injekcióm többet ér - mondja egyik kétségbeesett pillanatában. Harc folyik kettejük között, egyúttal két szemlélet harca. Mégis összetartoznak, alig van életük egymás nélkül. Az írót körülveszi a hétköznapi valóság, hétköznapi ítéleteivel; az irodalmi világ sokszor kisszerű szelleme; a gyanakvás, néha félelem. Már-már föladja önmagával írói sorsával, a társadalommal vívott küzdelmét... aztán mégis, mégis. Mindhalálig. "Nem fontos, hogy szeressenek. Más más ami fontos..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!