SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Mint a medvék... Évelő gondolatok

: Mint a medvék... Évelő gondolatok

Kiadás:

Temesvár, 2011

Kiadó:

Marineasa Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Adoma, aforizma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

117 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789736316555

tartalom:

˝Mátray László, aki remélem nem sértődik meg, ha azt írom: legfőképpen színész és színházi ember - úgy látszik nem elégedett meg a színész múlandó halhatatlanságával. Vagy talán megelégelte. Hogy színészként mindig a mások szavait kelljen szajkóznia. Valahol a lelke mélyén azt hiheti, hogy a szavak jobban megtartják jó emlékezetünkben. Úgyhogy egy jó évtizede ráérős szorgalommal, egyik könyvét a másik után írja. Megírta a kutyáit, a szerelmeit, a számítógépét, írt egy krimit is, amelyet egy rögeszméje szült (krimit írni, amelyben az olvasó a gyilkos, vagy valami ilyesmi), és én már ráérős kíváncsisággal vártam, hogy mi lesz a következő könyve. Írhatott volna a színházról - tulajdonképpen ez volt az élete és az még ma is. Írhatott volna a csalódásairól. De ahhoz talán még nem eléggé bátor. Úgyhogy most a gondolatait foglalta kötetbe. Rövid prózai skiccekben ír élete apróbb- nagyobb jelenségeiről. Mint a jelek szerint kedvenc írója, Márai Sándor, egy polgár vallomásait veti papírra, amint azok egy év négy évszaka során egymást követik. Az az érzésem, megpróbál ezzel visszajutni abba a polgári létbe, amelyből a történelem vihara - hogy ezt az elnyűtt kifejezést használjam - nagyon fiatalon kivetette. Ez az ő egyéni forradalma. Az egyetlen lehetséges és igaz forradalom. (Koczka György)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!