SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Mocsárláz

: Mocsárláz

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

228 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Részlet a bevezetőből: "Rab Gusztáv bátran nekivág a jelennek. A tárgy amelyhez nyúl, a legfrisebb ma problémája. A regény, amely mint a naturalista regények legtöbbje, pszichopatológai kórtörténet, a ma egy új lelkinyavajáját boncolgatja, amelyet az író "mocsárláznak" nevez. Az Orozországból hazatért fogoly problémája ez. Rab Gusztáv arra a kérdésre keres választ: hogy tud elhelyezkedni, vagy el tud-e helyezkedni az Oroszországból hazakerült fogoly a mi mai társadalmunkban?" A regény főhőse, Horváth a háború előtt jó anyagi helyzetben lévő, jólszituált magyar középosztály egyik képviselője, aki hét évet tölt orosz fogságban. Ott a szenvedések és nélkülözések szinte állattá aljasítják és hazatérve az abszolut tétlenségbe, a teljes mozdulatlanságban lassan felörlődik.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!