SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Nyaral a VII./a

: Nyaral a VII./a

Illusztrátor:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Kisgörgényi Bartha Ferenc

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

327 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A Badacsony felől érkező szél felkavarta a port a falu főutcáján. De a porfellegen keresztül is tisztán látszott a napsütésben a két csendőrszurony csillogása. A különben néptelen utca szinte pillanatok alatt megelevenedett. Fejkendős asszonyok, tarkaruhás lányok, férfiak, gyermekek tódultak a kapu elé. Valamennyien a csendőrök felé néztek, kíváncsi szemmel, egy kis ijedelemmel. Tisztes távolból valóságos gyerekhad kísérte a két kakastollas csendőrt és a közöttük lépkedő fiatalembert. Inkább fiú volt, mint fiatalember. Tán tizenhét-tizennyolc éves lehetett, de még annyinak sem látszott, amint lehajtott fejjel, szégyentől égő arccal lépkedett a csendőrök között. Sötétkék ruhát viselt; gondosan elválasztott haja, ápolt külseje után ítélve, nem lehetett útszéli csavargó. [...] "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!