SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Örökség

: Örökség

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Kortárs Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

177 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638464844

tartalom:

˝- A maga élete biztosan kész regény - mondja valaki beszélgető társának Kálnay Adél, új novelláskötete egyik elbeszélésében. - Kié nem az - válaszolja az illető, aztán nyomban hozzáteszi - a legszörnyűbb, ha az ember rájön, hogy egy másik regényt szeretne, mert ebből a mostaniból elege lett. Kálay Adél hősei mindannyian egy másik regényre vágynak, mint amiben élniük kell csendes és szomorú, lemondásokkal terhes életregényüket, persze mindhiába, mert a sorson nem lehet és nem is tudnak változtatni. A könyv elbeszéléseiben megidézett életekből éppen az hiányzik, amire minden eleven lény sóvárogva vágyik: a szeretet. A szeretet, amely Pál apostol szerint ugyan "el nem fogy", de csak akkor, ha van. A szeretet hiánya azonban ugyanígy végtelen, és Kálnay Adél írásai a korunkbeli szeretet nélküli létezés állapotrajzai jelenítik meg nagy lélektani hitelességgel és fojtott lírával.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!