SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Római kaland. A Curiatius-szövetség hőstettei

: Római kaland. A Curiatius-szövetség hőstettei

Illusztrátor:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

152 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Valamikor Augustus uralkodása idején, egy közép-itáliai kisvárosból, Fundiból megszökik három kisdiák. Észak felé tartanak a Via Appián, a birodalom legendás fővárosába igyekeznek, ahol - úgy hiszik - a nagy kaland és a vele járó dicsőség várja őket. Azt remélik, hogy tetteket vihetnek majd véghez, mint azok a hajdani hősök, akikről az iskolában tanulnak: Mucius Scaevola, aki állhatatossága bizonyságaként fél karját megégeti a tűzben, vagy Horatius Cocles, aki egymaga feltartóztatja az ellenséges sereget és mind a többiek. Milyen kalandok esnek meg velük útközben és magában Rómában? Mi foszlik szét és mi valósul meg terveikből? Vajon sikerül-e megküzdeniük a köztársaság ellenségeivel? Vagy egészen haszontalan volt-e a római út? Ezekre a kérdésekre ad választ Komlós Aladár kitűnő pedagógiai érzékkel, hitelesen és egyben költőien megírt regénye.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!