SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Szeretni szabad

: Szeretni szabad

Kiadás:

Budapest, 1942

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Magyar kézbe magyar könyvet

Terjedelem:

373 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A "Panna és a földi nők" nagysikerű írója új regényében érdekes, merész és mai témát ír meg: egy fiatal, gazdag budapesti lány életét, akit a sors szeszélye kivet az új világháború kitörését megelőző, tikkadt, izgalommal telt párizsi tavaszába. S amint Európa felett összegyűlnek a viharfellegek, különös, drámai szerelem virágzik ki a Champs Elysées fái alatt: az emberiség nehéz, nagy napjainak árnyéka reáfekszik két fiatal ember - Elli, a rózsadombi villából kiszakadt úrilány és Gallay Róbert, a Párizsban élő magyar festő - közös sorsára. És azután kitör, eljön a menekülés napja: nem a háború, hanem egy furcsa "szerelmi baleset" űzi vissza a lányt Budapestre, mikor felbődül az egész világrészt megrendítő orkán... Különös, finom művészettel szövi egybe Legindi Mária a történet sok szálát - a párizsi művészkolónia életét, a "nagyvilági" hotelhallokban lejátszódó eseményeket, a finom, szerelmi intrikát, Párizs és Budapest színeit, illatait s mindenekfelett különös emberek különös szerelmét, ezernyi változatát annak, ahogy - szeretni szabad.

leírás:

Az utolsó két oldal elválik a könyvtesttől.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!