SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Vidrák és emberek. Egy természetvédő történetei

: Vidrák és emberek. Egy természetvédő történetei

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Hungarovox

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

147 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638600640

tartalom:

Alig egy esztendeje jelent meg Kiadónk gondozásában Gera Pál nagy sikerű könyve, az Állatkerti történetek, alcíme szerint: Egy állatápoló emlékei. A szerző legújabb művében is arról szól, amihez legjobban ért, ami életének - az íráson kívül - egyik fő célja: az állatokkal való foglalkozás. Mert a Vidrák és emberek középpontjában a vidrák, egész pontosan a magyarországi vidrák sorsa áll, az állatokért való aggódás. Gera sodró stílusban megírt könyve szó szerint az, amit az alcím rögzít: Egy természetvédő történetei. Mert Gera amikor a vidrákat védi, a természetet védi és amikor a természetet védi: az értékek megőrzésére bíztat, bájos történetek keretében. A képeket is tartalmazó regényes emlékezés a vidrák érdekében íródott, mert ma még pusztulás fenyegeti ezt a védett fajt. Hogy ne így legyen: ezért született a Vidrák és emberek!

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!