TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Kádár élt...

: Kádár élt... "...az velünk van!" Második rész. Munkatársa voltam

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Duna International

Kategóriák:

Magyar történelem Politika Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

325 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639919006

tartalom:

˝Berecz János visszaemlékezésének első részét a szakemberek és a szélesebb olvasóközönség is nagy érdeklődéssel fogadta. A hosszú évekig Kádár közvetlen munkatársaként dolgozó szerző most folytatja a számvetést. A második kötet Kádár újabb politikai próbatételeivel indul: a Szovjetunióban leváltják Nyikita Hruscsovot; Magyarországon beindul az új gazdasági mechanizmus, majd a csehszlovákiai események következtében sajátos politikai birkózás kezdődik; ilyen körülmények között ünneplik a főtitkár hatvanadik születésnapját. A könyv elemzi a kül- és belpolitikai eseményeket, remek jellemzését adja a Kádár nevével fémjelzett kornak; ugyanakkor kedélyes anekdoták, megkapó személyes élmények teszik még élvezetesebbé az olvasmányt. "Végül szólok arról, hogy utolsó éveiben, a mélyülő válság közepette ő látta a fényt az alagút végén, ellentétben velünk. Írok a végjátékban betöltött szerepéről és búcsúbeszéde üzenetéről. Nem kerülöm meg a manapság oly divatos Kádár-ellenes megnyilatkozásokat sem. Tényeken és személyes tapasztalatokon nyugvó álláspontomat, átgondolt és őszint véleményemet osztom meg az olvasóval"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!