TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Magyarország itt marad

: Magyarország itt marad

Kiadás:

Pozsony, 1993

Kiadó:

Kalligram Könyv- és Lapkiadó Kft.

Kategóriák:

Magyar történelem Politika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Dominó könyvek

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

807149027x

tartalom:

˝E kötet első írása 1988 novemberében, az utolsó pedig 1992 júniusában jelent meg eredetileg a Hitel című folyóiratban. Visszatekintve erre a negyedfél évre talán nem túlzás azt mondani, ott kavargott benne a magyar és a közép-európai történelem. A sokáig mozdulatlannak tetsző történelem nekilódult, és elragadott bennünket, értelmiségieket; talán mindmáig nem tudjuk pontosan, hová. Egyszerűbb megmondani, mit csinált az ember, milyen szerepet kapott, mint arra válaszolni: hová vezetnek ezek a folyamatok, mi történt valójában vélünk és bennünk. Kezdem tehát a dolog egyszerűbb végénél. 1988 novemberében tagja voltam a nagy lendülettel szerveződő Magyar Demokrata Fórum kilenctagú Ideiglenes Elnökségének. Később én voltam az MDF első szóvivője; ebben a minőségben vettem részt az 1990-es választási kampányban. 1990 júniusában az MDF elnökségi tagjává választottak, majd az elnökség a párt egyik alelnökévé választott. Fél év után úgy döntöttem, nem vállalom a jelölést az elnökségbe. Azóta a politikának megfigyelője, nem pedig a szereplője vagyok.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!