TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Trianon titkai avagy, hogyan bántak el országunkkal...

: Trianon titkai avagy, hogyan bántak el országunkkal...

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Tornado Damenija

Kategóriák:

Magyar történelem Politika Trianon

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A Trianont szentesítő "Párizsi békeszerződés"-ek agymosó intézkedései következtében alacsonyodott, gerinctelenedett vezető értelmiségünk egy része oda, hogy a hivatalosság nevében a tudományos komolyságra hivatkozva a hamisított román népszámlálási adatokat hitelesíti magyar részről - a világ politikusai és a közvélemény előtt -, hogy az Erdélyből kiűzött magyar menekülteket románokként tünteti fel a Magyar Vöröskereszt és a magyar sajtó, hogy a Magyarországot vezető régi kommunisták egy része a nemzetek egyenlőségét állító kommunista eszmék ellenére, a proletár testvériség címén segédkezzen a románoknak a magyargyilkolásban, hogy a magyarországi kommunista ellenzék az erdélyi és a csángó magyarság nemzeti önrendelkezési jogait árulja Budapesten a magyarfaló román kommunista ellenzéknek. Trianon és következményei a népek elleni szennyes árulását és igazságtalanságot jelképezik - a ROSSZAT. E könyv írója és kiadói ez ellen a rossz ellen adták ki ezt a könyvet. Barátokat szereznek a magyar népnek a trianoni bűn leleplezésével. Kiállásuk tizenöt-tizenhat millió magyar érzelmeit képviselik. Reméljük, hogy a könyv eljut az orosz, az angolszász, a latin és más szabadságszerető népek kezeihez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!