TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Voltunk, vagyunk, leszünk

: Voltunk, vagyunk, leszünk

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Gede Testvérek

Kategóriák:

Magyar történelem Nemzetiszocializmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

344 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630384035

tartalom:

"Ez a könyv történelem, az érem másik oldala, amelyet valószínűleg még sohasem látott. A háború után felnőtt generációk nem tudnak semmit a Hungarizmusról, legfeljebb annyit, hogy a háború végén volt egy "nyilas rémuralom" s azt a hungaristák csinálták. A hungaristák, nyilasok úgy élnek az emberek emlékezetében mint évszázadokkal ezelőtt az eretnekek és a boszorkányok alakjai. Most, amikor ötvenévi szellemi börtön után ismét lehetővé válik, hogy a múltat, a világot, a történelmet ne pártszemináriumok előadóinak, vagy zsoldos újságírók egysíkú, egyoldalú, megmerevített gondolkodásából előbuzgó információkon keresztül ismerje meg a magyar társadalom, úgy érezzük, eljött az ideje, hogy ezt a könyvet a Nemzet Ítélőszéke elé bocsássuk. Ötven évnyi félrevezetés, becsapás, ámítás után a magyar társadalom megérett arra, hogy olyan utak felé nyissa ki a szemét, amelyek eddig hermetikusan el voltak előle zárva. Reméljük, hogy most már más szelek fújnak és lesz értelmük a magyar igéknek és nem marad régiben a bús magyar élet. Értve ezalatt azt is, hogy ha valakinek nem tetszik egy írás, könyv, akkor hiába kiált rögtön ügyész és rendőrség után, az új igék miatt nem lobognak könyvet égető máglyák többé és nem verik szájba azt, aki megmondja a saját véleményét. Mit is mondott Voltaire? "Semmiben sem egyezem meg veled, de az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményedet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!