TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Bécs és Hitler

: Bécs és Hitler

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Második világháború Németország története Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Memoria Mundi

Terjedelem:

668 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630767333

tartalom:

"A Hitlerről, letűnő századunk e sátáni figurájáról szóló monográfiák mindeddig viszonylag keveset foglalkoztak azzal a ténnyel, hogy Hitler Ausztria, pontosabban az Osztrák-Magyar monarchia szülötte volt. Brigitte hamann tabutémáktól sem visszariadó vállalkozása ezért vezetett világsikerhez. Bátor és eredeti Hitler-könyvében a gyökerekig ásott le, hogy - nagy sikerű Erzsébet- és rudolf-életrajzához hasonló módszerrel - Hitler esetében is feltárja az emberi élet legfogékonyabb éveit, a gyermekkort, a kamaszkort és az ifjúságot. Márpedig ezeknek az éveknek a színtere a századfordulós ausztria és a főváros, Bécs volt. Az a Bécs, amelyben hitler megismerhette lans von Liebenfels zavaros fajelméletét, tanúja lehetett a nagynémet birodalom eszméjét hirdető Schönerer és az egyetemi diákság erőszakos fellépésének, valamint a csehek intánti fokozódó ellenszenvnek, azonkívül megtanulhatta az antiszemita karl Lueger polgármestertől, az első vérbeli néptribuntól, hogyan kell manipulálni a tömegeket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!