TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Villámháború nyugaton. A holland, belga és francia összeomlás krónikája [Reprint]

: Villámháború nyugaton. A holland, belga és francia összeomlás krónikája [Reprint]

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Gede Testvérek

Kategóriák:

Második világháború Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

328 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639298220

tartalom:

"Erich Mukawski, a "Villámháború Nyugaton" szerzője a második világháború egyik jelentős szakaszának, az 1940. május 10-én kezdődő, mintegy hetes nyugati német offenzívának naponkénti krónikaszerű bemutatására vállalkozott. Mint az OKW-hoz beosztott tiszt könnyen hozzáférhetett a könyv összeállításához szükséges összes hadijelentéshez, és katonai szakértelemmel volt képes kommentálni az eseményeket Nem állt szándékában hadászati-harcászati szakkönyvet írni, hanem népszerűsítő könyvet akart adni, az olvasó kezébe. A benne található adatok komoly segítséget nyújthatnak a hadtörténészi kutatás számára, de az egész mű élvezetes olvasmány az érdeklődő nagyközönségnek is. Nagymértékben hozzájárul ehhez a szakértelmet tükröző kitűnő fordítás, Vitéz Barabás Emil m. kir. vezérőrnagy munkája. A "Villámháború Nyugaton" nem propagandairat. Az ellenséget nem démonizálja. Azon ritka alkotások egyike, amelyeknek szerzője az ellenségben is tiszteli a helytállást; bátorságot és ősiességet. A mi számunkra ezért is tanulságos olvasmány."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!