TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Analízis

: Analízis

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Tanárképző Főiskolai Tankönyvek

Terjedelem:

578 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631808416

tartalom:

"E könyv bevezető főiskolai tankönyvek készült. Ez a körülmény határozta meg tárgyválasztását és előadásmódját. Az előírt programhoz igazodó tankönyvbe így csak a legfontosabb kérdések kellő mennyiségű tárgyalására kerülhetett sor, és még csak érinteni sem lehetett pl. a differenciálás és integrálás modern elméletének és a függvényapproximációnak a kérdéseit. A differenciálegyenletekről szóló rész is csak az integrálszámítás egyik alkalmazási lehetőségét illusztráló szerepet játszik. Ezért annak ellenére, hogy érint a könyv néhány olyan kérdést is, amely a programban nem szerepel, de ahhoz szorosan kapcsolódik (pl. a valós számok elmélete, a Fourier-sorok), a speciális problémák iránt mélyebb érdeklődést tanúsító olvasó igényét nem elégíti ki. Szerencsére ma már viszonylag bő választékban áll olyan magyar nyelvű matematikai irodalom rendelkezésére, amely ilyen igények kielégítésére is alkalmas."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!