TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Folytonos rendszerek digitális szimulációja

: Folytonos rendszerek digitális szimulációja

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

431 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631014622

tartalom:

A digitális modellezés - szimuláció - ma már a számítástechnika önálló, gyorsan fejlődő ága, amely egyre több, sikeres alkalmazással dicsekedhet. Előnyei: a modellépítés gyorsasága, kényelmesen és olcsón végezhető modellvizsgálatok, pontos eredmények. E tudományág egyik klasszikusnak számító műve Chu: Folytonos rendszerek digitális szimulációja c. könyve. A könyv az elvi ismeretek körvonalazása után bemutatja a MIMIC szimulációs nyelvet, valamint számos gyakorlati példát a műszaki és matematikai alkalmazások területéről. Ezután tárgyalja a FORTRAN nyelvet, mint a szimuláció egy lehetséges eszközét, majd ismerteti egy szimulációs processzor felépítését. Végül a DSL/90 nyelvvel és alkalmazásával foglalkozik. A könyvet egy Függelék egészíti ki, melyet Pogány Csaba írt. A Függelék célja részben az, hogy a könyvet a hazai gyakorlathoz közelállóbbá tegyük, részben pedig, hogy a könyv helyét a gyorsan fejlődő modellezés szakterületén belül kijelöljük.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!