GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Lineáris programozás

: Lineáris programozás

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Matematika Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

558 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A jelen könyv átdolgozott és bővített változata az 1962-ben megjelent "Lineáris programozás" című kötetnek. Az új könyvben szerepel már - többek között - az általánosított szállítási probléma megoldása, a felső korláttal kapcsolatos számítási technika, továbbá az ún. dekompozíciós módszer is, amely bizonyára jelentős szerepet fog játszani a tervezés elméletében és gyakorlatában. Az eddiginél nagyobb teret kaptak azok a megoldási módszerek, amelyek nem a közismert szimplex-módszeren alapulnak. Jelentősen bővült a gyakorlati alkalmazásokkal foglalkozó rész is. Mivel ez a könyv is elsősorban közgazdászok számára készült, megmaradt az eddigiekben kialakult hármas tagozódás: az I. rész a számítások technikáját mutatja be, [...]. A precíz matematikai tárgyalásra csak a II. részben kerül sor. A III. rész a gyakorlati alkalmazásokkal foglalkozik.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!