TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Matematika és Mathematica

, : Matematika és Mathematica

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

ELTE Eötvös Kiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

396 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634630049

tartalom:

"Az elmúlt tíz évben rohamosan fejlődő, szimbolikus számításokra is képes matematikai programcsomagok új távlatokat nyitnak a matematika alkalmazásai, kutatása és oktatása előtt. A matematika sok területéhez segítséget nyújtó szimbolikus programcsomagok közül az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb a Wolfram Research Institute által létrehozott és terjesztett Mathematica program (néha nyelvet mondunk). A program megvásárlója az összesen több mint 1400 oldalnyi referenciakönyveket is kézhez kapja. Angolul, németül, japánul, franciául és más nyelveken már majdnem 100 könyv jelent meg különféle aspektusairól és alkalmazásairól. Magyar nyelven azonban eddig nem állt rendelkezésre rendszeres bevezető. Ennek a hiánynak a pótlásán kívül azt is célul tűztük ki, hogy viszonylag rövid terjedelemben, lehetőség szerint teljes áttekintést adjunk a nyelv lehetőségeiről, beleértve a kiegészítő csomagokat is."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!