TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Matematika példatár

: Matematika példatár

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Gábor Dénes Főiskola INOK Kft.

Kategóriák:

Matematika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

303 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639625078

tartalom:

Példatárunk a Gábor Dénes Műszaki Informatikai Főiskola hallgatói számára készült. Ez a körülmény meghatározta könyvünk tematikáját és a módszert is.


Mivel a főiskolán a távoktatás módszerével folyik a képzés, ezért fontos követelmény, hogy a hallgató egyéni tanulásra is alkalmas könyvre támaszkodhasson. Példatárunkat ilyennek tekintjük. Ezt azzal kívántuk elérni – reméljük ez sikerült is –, hogy minden témában három csoportba szedtük a példákat. Az első csoportban ("Példák" cím alatt) szereplő példák megoldását részletesen tárgyaljuk (néhol talán az indokoltnál is részletesebben). A "Feladatok útmutatással” viselő példáknál útmutatást adunk (lehet, hogy néhány olvasónk szerint a szükségesnél kevesebbet). Végül a harmadik csoporthoz (ennek a címe: "Feladatok”) tartozó feladatoknál csak a megoldást közöljük.
Mint más példatárakban is teszik, az egyes témaköröknél mi is rövid összefoglalást adunk a feladatok megoldásához szükséges ismeretekről (fogalmakról, „képletekről”).
A második kiadásban kijavítottuk az első kiadásban megtalált hibákat. Ebben Pogány Eörs segített; lelkiismeretes munkáját köszönöm.
Abból a célból, hogy megkönnyítsük a könyv használatát, az elméleti részeket "besatíroztuk” és a fontosabb képleteket még be is kereteztük.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!