TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
SH atlasz. Matematika

, : SH atlasz. Matematika

Kiadás:

Budapest; Berlin, 1995

Kiadó:

Springer-Verlag

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

484 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638455918

tartalom:

˝A szemléltető színes ábraoldalakkal párhuzamos szövegoldalak egymást kiegészítve feltárják a matematikai logika, a halmazelmélet, a relációk és struktúrák, a számrendszer, az algebra, a számelmélet, a geometria, az analitikus geometria, a topológia, a gráfelmélet, a valós analízis, a differenciál- és integrálszámítás, a funkcionálanalízis, a differenciálegyenletek, a differenciálgeometria, a függvénytan, a kombinatorika, a valószínűségszámítás és statisztika, valamint a lineáris programozás fogalmait, összefüggéseit és eredményeit. A tárgyalt anyagról az olvasótól nemcsak utánagondolást, hanem utánaszámolást és utánarajzolást is megkövetel; utóbbihoz szolgálnak segítségül a színskálák. A matematikai összefüggések iránt érdeklődő olvasónak ezzel lehetősége nyílik arra, hogy azokkal a területekkel is megismerkedjék, amelyek túlnőnek a középiskolai matematika anyagán. A kötetben való tájékozódást részletes név- és tárgymutató segíti.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!