MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
A hőkezelés technológiája

A hőkezelés technológiája

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

264 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631062724

tartalom:

"A hőkezelésre kerülő munkadarabokban rendszerint már rengeteg munka fekszik, ezért a nem szakszerű, hibás hőkezelés nem csupán egy technológiai művelet megismétlésével jár, hanem valamennyi megelőző munka, sőt az anyag is kárbaveszhet. A hőkezelés szakszerű elvégzéséhez ad segítséget Dr. Szombatfalvy Árpád: A hőkezelés technológiája c. könyve. A mű a hőkezelési technológiát előíró és ellenőrző üzemi technológus számára készül, így elsősorban az üzemi, termelési és gazdaságossági szempontokat tartja szem előtt. Az elméleti alapok rövid áttekintése után ismerteti a gyakorlatban bevált hőkezelési technológiákat és eljárásokat (acélra, színes- és könnyűfémre), a gazdaságosságukat és alkalmazási területüket, foglalkozik a hőkezelés és anyagminőség kapcsolatával, kitér az anyagtakarékosságra. Olvasókör: hőkezelő-technológusok, üzemmérnökök, művezetők."

leírás:

A könyvtest elválik a borítótól.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!