MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
A színesfémek félgyártmányainak technológiája

A színesfémek félgyártmányainak technológiája

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1952

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

434 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Ebben a könyvben közzé adjuk a színes fémek félgyártmányainak technológiájáról a Mérnöki Továbbképző Intézetben 1949. tavaszán tartott előadások átdolgozott és kiegészített gyűjteményét. A könyv kiadása különböző okokból sajnálatos módon késett, amíg végre a Magyar Tudományos Akadémia Műszaki Osztálya lehetővé tette megjelenését. A szóbanforgó előadásokat és kiadásuk gondolatát annak idején az keltette életre, hogy a Mérnöki Továbbképző Intézet egy évvel ezelőtt Alumíniumtanfolyamot rendezett és az ott elhangzott előadásokat 'Alumínium Kézikönyv' címen 1949-ben kiadta. Ennek az előadássorozatnak és a könyvnek igen nagy sikere volt s így önként kínálkozott a terv, hogy a többi fémre vonatkozólag hasonló könyv kerüljön kiadásra. Így született meg ez a könyv és elsősorban is címéhez kell némi magyarázatot fűznünk. Színes fémről írunk ebben a könyvben, tehát a vas és a könnyűfémek kivételével valamennyi gyakorlatilag fontos egyéb fémről és ötvözetről. A fémeknek ez a megjelölése eddig még kissé szokatlan a magyar műszaki nyelvben, de úgy véljük helyes, ha ezzel a gyűjtőnévvel élünk, mert ilyen módon egyértelműleg meghatározhatjuk a fémek szóbanforgó csoportját.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

3 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!