MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Digitális számítógépek szervezése és a mikroprogramozás

: Digitális számítógépek szervezése és a mikroprogramozás

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

495 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631018458

tartalom:

˝A könyv célja a számítógépek belső szervezésének legfontosabb kérdéseit rendszerezni, egységesíteni. Ahhoz, hogy ezt meg lehessen valósítani, szükséges volt egy olyan nyelv használata, melynek segítségével az egyes tématerületek jól áttekinthetőkké váltak. Ez a nyelv a CDL tervező nyelv, melynek leírásával kezdődik a könyv. Ezt követi a nyelv vezérlési feladatokra való alkalmazása. Az olvasó megismerkedhet a ma oly jelentős mikroprogramozással, és a továbbiakat ennek figyelembevételével tárgyalja. A könyv sikerét szerzőjének - a nálunk is ismert Y. Chunak - világos, igen szemléletes tárgyalásmódja biztosítja. Tartalma: A CDL tervező nyelv; A CDL alkalmazása vezérlési feladatok szimbolikus leírására; Mikroprogramozás; Fixpontos aritmetikai egység; Párhuzamos-, bináris-, lebegőpontos aritmetikai egység; Soros aritmetikai egység; Társszervezés; Ellenőrzés szervezés; Számítógép szervezés; Csatornaszervezés; A software mikroprogramozása˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!