MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Minőségi beton

: Minőségi beton

Kiadás:

Budapest, 1952

Kiadó:

Közlekedés- és Mélyépítéstudományi Könyv- és Folyóiratkiadó Vállalat

Kategóriák:

Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

344 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Betont készíteni - és ez sajnos, úgy látszik ,elterjedt felfogás - mindenki tud, hiszen ez nem áll másból, mint a kavicsot a cementet vízzel össze kell keverni s azt a megfelelő forma közé bejuttatni, többé-kevésbé megdolgozni. [...] A minden különösebb körültekintés, előírás, gondosság nékül csak úgy - mondhatni - találomra összeállított, készített beton bizonyos alárendelt jelentőségű feladatokra esetleg megfelelhet, de semmiesetre sem lehet megfelelő akkor, amikor adott feltételek kielégítéséről van szó és mindenesetre nem lehet gazdaságos. [...] Céltudatosnak csak az a betonkészítés nevezhető, amely az építmény rendeltetésének megfelelő követelményeket ismeri, azokat szem előtt tartja s a betonhoz használt alkotóelelemeket, azok arányát, keverését, kezelését, bedolgozását stb. helyesen s előre úgy választja meg, hogy azzal a megkívánt tulajdonságok valóban ée is érhetők s ezáltal az építmény gazdaságos és mégis biztonságos létesítése megoldható legyen.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!