MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Munkadarabbefogó készülékek. Példatár

: Munkadarabbefogó készülékek. Példatár

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Ez a könyv több száz, 18 ország 500 gyárából összegyűjtött nem szabványos szorítószerkezetet tartalmaz. Az anyag legnagyobb értéke, hogy először jut el könyv alakban a kezdő és gyakorlott szerkesztőkhöz, hogy tanulmányozhassák és készülékszerkesztési munkájukban felhasználhassák. A könyv minden gyártási formához (kissorozatgyártás, kísérleti és karbantartási munkák, tömeggyártás) mutat be szorítószerkezeteket. Külön fejezet foglalkozik a teljesen automatikus (önzáró) szorítóegységekkel, amelyekben a szorítás az erőkifejtő egység hibája esetén sem szűnik meg. A könyv tartalmaz 217 szerkesztési tanácsot is a kezdő szerkesztők számára. Ezeknek legnagyobb része eddig még nem jelent meg könyv alakban. A speciális szerszámokkal foglalkozó fejezet bemutatja a kezdő szerkesztőknek a szerkesztési feladatok sokrétűségét. A "Mi a hiba ebben a szerkezetben?" című fejezet segít a kezdő szerkesztőknek abban, hogy megtalálják a hibát kollégáik rajzain. A szerző nagy figyelmet fordított arra, hogy a bemutatott szorítószerkezeteknek leíró jellegű elnevezést adjon. Néhány kiragadott példa a könyvben bemutatott szorítószerkezetekből: külső felületen szorító részegységek... külső felületen szorító, rögzíthető és rögzítés nélküli, önbeálló részegységek... külső felülelétén szorító, kiegyenlítő leszorítóegységek... külső felületen szorító, elfordítható részegységek... külső felületen szorító, erőkiegyenlítő részegységek önbeálló szorítóexcenterrei ... belső felületen szorító részegységek... kényszerpályás szorítóegységek... kampós szorítóegységek... hátoldalról szorító részegységek... alulról szorító részegységek... nyomó szorítóegységek... szorítóegységek éles szorítóelemekkel... és még sok-sok, egyéb szorítószerkezet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!