MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Öntvénytisztítás

: Öntvénytisztítás

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A hazai öntödék korszerűsítése nagy lépésekben halad előre. Az egyes technológiai szakaszokban, így a formázásban, olvasztásban, öntésben az automatizálás és gépesítés már megvalósítottnak tekinthető. Az öntészet legelmaradottabb technológiájú területe az öntvénytisztítás. Ezt a műveletet a nehéz fizikai munka, rendkívül egészségtelen munkakörülmények, kis termelékenység és az állandóan fokozódó létszámhiány jellemzi. A korszerűsítés és fejlesztés eszközei és módjai az utóbbi évtizedben már kialakultak. A szerző a magyar öntödékben az öntvénytisztítás területén tapasztalható elmaradottság felszámolásában kíván segítséget nyújtani. Az öntvénytisztítás feladatainak ismertetése után a jelenlegi külföldi tapasztalatok alapján ismerteti a korszerűsítés lehetőségeit és módjait."

leírás:

A címlapja hiányzik.

Állapot:

közepes

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!