MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Revolveresztergák

: Revolveresztergák

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

483 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A szerző röviden ismerteti a revolveresztergák fejlődését, meghatározza azok lényegét, majd jellegük szerint csoportosítja őket. Behatóan foglalkozik a fő szerkezetekkel és működésükkel, majd összehasonlítja a revolvereszterga fajtákat és gazdaságosságukat vizsgálja. Ezután rögzíti a művelettervezés főbb irányelveit. Ábraanyag segítségével érteti meg a 12 alapműveletet, majd ezekből vezeti le az összetett műveleteket és sorozatmunkákat. Külön fejezetben foglalja össze a szabványok által nem ismertetett szerszámokat és szerszámtartókat. A könyv gyakorlati értékét fokozza a 61 megmunkálási példa, amelyeket a rúd- és tokmányos munkák szerint csoportosít a dob- és revolveresztergákra. A könyv gyakorlatiassága következtében nélkülözhetetlen segítője a revolveresztergákon dolgozóknak, a beállítóknak, a művelettervezőknek, a technológusoknak, a szerszám- és készülékszerkesztőknek, sőt a géptervezőknek is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!