MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Vasbetonszerkezetek

: Vasbetonszerkezetek

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Műszaki vegyes Építőipar Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

312 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A jelen munka célja a felsőbb ipariskolában tanuló vagy onnan kikerülő vasbeton-technikust a vasbetonépítés mai állásáról a legújabb haladásoknak figyelembevételével, lehetőleg minden vonatkozásban tájékoztatni és neki az utat a szakmájában való továbbképzésre megmutatni. Ennek megfelelően egyrészről tárgyalásunkat mindig úgy vezettük, hogy azok magasabb matematikai ismeretek nélkül is teljesen érthetők, de másrészről a statika és szilárdságtan elemeit ismerteknek tételeztük fel s így azok tárgyalásába nem bocsátkozhattunk be rendszeresen, de minden alkalommal utaltunk azokra s felidéztük azokat az olvasó emlékezetében. A statikai szempontból legnehezebb modern feladatoknak, mint aminők a több irányban vasalt lemezeknél s gombafödémeknél, tartányoknál, átmenő alapozásoknál silosoknál stb. előfordulnak, a tanulmányozása és megoldása felé is igyekeztünk az utat
megmutatni. Így reméljük, hogy az elsősorban szem előtt tartott közönség mellett, azok a műegyetemi hallgatók s diplomás mérnökök is, kik egy rövid munka kapcsán igyekeznek a vasbeton-építkezés egészébe betekintést nyerni, jó hasznát fogják vehetni e könyvnek.
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!