GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Villamos hajtások kézikönyve

Villamos hajtások kézikönyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

410 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631018415

tartalom:

"Hazánkban is az ipari folyamatok komplex automatizálásának egyik legfontosabb tárgyi előfeltétele a korszerű villamos hajtásrendszer, amely a megmunkáló és feldolgozó folyamatok számára a rendeltetésüknek megfelelő mozgásformákat valósítja meg. E hajtásrendszerek tervezőinek és üzemeltetőinek mindennapi munkájukhoz számos szakmában kell tájékozottnak lenniük pl.: a villamos gépek, a teljesítmény-elektronika, a szabályozás- és vezérléstechnika témaköreiben. Mint mindenütt, úgy a hajtástechnika területén is forradalmi változást hozott a félvezetők elterjedése, a nyomtatott és integrált áramkörök alkalmazása és a számítógépes rendszerirányítás. A könyvben a szerzők összefoglalják a tervezéshez, méretezéshez szükséges elméletet, számítási módszereket és adatokat, és így a villamos hajtásokkal foglalkozó mérnökök és technikusok napi tevékenységéhez igen nagy segítséget nyújtanak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!