TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A kaucsuklabda varázsa

: A kaucsuklabda varázsa

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

208 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Ritkaság, hogy egy sportember pályafutása egybeesik sportága történetének legjelentősebb időszakával. Amikor Sidó Ferenc a harmincas évek végén bekapcsolódott az asztalitenisz sportba a, nagyrészt az ő lenyűgöző és sikerekben páratlanul gazdag játéka révén indult el egy olyan folyamat, amely a nemrég még néhány ember kedvtelését jelentő pingpongozást rövid idő alatt világszerte elterjedt, komoly sportággá - asztalitenisszé változtatta. Csak néhány adat: csaknem három évtizedes versenyzői pályafutása alatt Sidó Ferenc 9 világbajnoki aranyérmet nyert, számos helyezést ért el, rengeteg bajnoki győzelmet aratott, 200 alkalommal volt tagja a magyar válogatottnak, és az évek során bejárta Európa szinte valamennyi országán kívül Indiát, Japánt és Kínát. Jelenleg a magyar asztalitenisz sport szakfelügyelőjeként kamatoztatja nagy tudását. tengernyi tapasztalatát. Könyvéből az olvasók, a fiatal, kezdő sportolók egy felejthetetlen élményekben bővelkedő, sok küzdelmet, akaraterőt, lemondást igénylő életet, egy igazi sportembert ismerhetnek meg."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!