TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Gustav Mahler

, : Gustav Mahler

Kiadás:

h. n., 1965

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

375 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Nagy, mintegy fél évszázados adósságot törleszt Gedeon Tibor és Máthé Miklós könyve: ez az első magyar nyelvű, nagyobb lélegzetű Mahler-monográfia. Pedig Mahler már régen megérdemelte volna a magyar méltatást: a budapesti Operaház az ő oly sajnálatosan rövid igazgatása alatt vált európai hírű művészi intézménnyé. A kötet kettős célt szolgál. Gedeon Tibor általánosságban rajzolja meg Mahler életútját és ismerteti zeneszerzői, karmesteri, valamint színházvezetői pályáját; Máthé Miklós pedig a mester budapesti éveit tárja fel bőséges korabeli dokumentáció alapján. Ezeket az éveket eddig még egyetlen Mahler-monográfia sem tárgyalta ilyen részletesen. A tudományos pontossággal, de olvasmányos stílusban megírt kötet nyílván hozzá fog járulni e méltatlanul elfeledett nagy zeneszerző művészetének megismertetéséhez és megkedveltetéséhez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!