TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Még néhány ötlet a liberálisok pukkasztásához. Szatírák, humoreszkek és publicisztikák

: Még néhány ötlet a liberálisok pukkasztásához. Szatírák, humoreszkek és publicisztikák

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Művelődéstörténet Politika Sajtó

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mucsa-könyvek

Terjedelem:

187 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632172485

tartalom:

˝A tavalyelőtt megjelent, nagysikerű Hogyan pukkasszunk liberálisokat? című kötet folytatásában Pozsonyi Ádám vitriolos publicisztikáin kívül olyan szatírák és humoreszkek találhatók, melyeknek közlése vagy valami okból elmaradt, vagy pedig eleve nincs az az épeszű orgánum, amely a leközlésükre egyáltalán vállalkozni merne. A modern dolgok rosszak. Számítógép, nyelvtudás, űrkutatás, levespor, műanyagok, gépek: nem jók. A régi dolgok jók. A kisbíró feladata kidoboltatni a falu főterén, hogy kit kell lecsukni. "Zsandárt közterekre, kalodát és bitót / Botozással teremtünk majd európeer nívót!" Ez jó. A lóca is. Az emberek ne utazzanak. Mindenki maradjon a fenekén. Teljesen fölöslegesek az országutak, a vasút, a légi közlekedés. Az én filozófiám: aki Szakályhőgyészen született, ott is haljon meg. Ne menjen ki a faluból. Minek?! (A Kultúrrendőrség botjának suhogása interjú a szerzővel Magyar Demokrata, 2001.szepztember) Adolf Hitler-, vezér és kancellár - akit mellesleg nem különösebben kedvelek, mivel roppantul pocsék zenei ízlése volt -1940-ben, amikor elfoglalta Párizst, azt tervezte, hogy földig romboltatja az Eiffel-tornyot. Ez a mesés terv végül is nem került a megvalósulás stádiumába. Azt hiszem, ez az egyetlen momentum is bőven elegendő ahhoz, hogy a harmadik birodalom politikáját kemény kritikával illessük. (Beszélgetés a szerzővel, Mókus söröző, 2004. október)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!