TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Zenei nevelés Magyarországon

Zenei nevelés Magyarországon

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Pedagógia Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

128 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A magyar iskolai és iskolán kívüli zenei nevelés kitűnő eredményei immár az egész zenei világ érdeklődését felkeltették. Sokan vannak a muzsika hazai rajongói között is, akik még nem ismerik azt a hatalmas munkát, amely a hajdan "zeneietlen" Magyarországot immár a muzsikus-nemzetek sorába emelte. Éppen ezért zeneoktatásunk és zenei népművelőink kiváló képviselői (Fasang Árpád, Forrai Katalin, Friss Gábor, Hajdú Mihály, Maróti Gyula, Péter József, Szabolcsi Bence, Szávai Magda, Szőnyi Erzsébet, Veszprémi Lili) összefoglaló tanulmányokat írtak, melyekben alapjai-tál kezdve a legmagasabb fokú művészi nevelésig ismertetik a szakterületükön működő intézményeket, azok munkásságát, gondjait és sikereit. A képekkel gazdagon illusztrált kötet a szakember és a zenekedvelő számára hasznos kézikönyv."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!