SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Bernadette

: Bernadette

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Pantheon Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

363 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"1940 júniusában egy zsidó házaspár rejtőzködik a megszálló németek elől francia Pireneusok hegyláncai között. A gondviselés Lourdes-ba, a csodáiról híres zarándokhelyre vezeti őket, ahol először hallanak a városkát híressé tevő jelenésekről. A férfi - Franz Werfel - megfogadja: "Ha Isten kivezet ebből kétségbeesett helyzetből és megengedi, hogy elérjem Amerika menedéket nyújtó partjait, akkor minden más munkám előtt Bernadette történetét fogom elmondani, amennyire tőlem telik." Ez a regény a fogadalom teljesítése: a 150 évvel ezelőtti Mária-jelenések krónikája. A szerző, ragaszkodva a történeti hitelességhez, csak ott él a költői szabadsággal, ahol a száraz tényanyag szükségessé teszi, hogy kicsiholja belőle az élet szikráit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!