SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Kisváros

: Kisváros

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

375 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Az olasz kisváros petyhüdt életét egy harmadrendű operatársulat érkezése kavarja fel. A városka plébánosa hadba száll az "erkölcstelen" színészek ellen, míg a liberális polgárság mellettük kardoskodik. Egykettőre kirobbanak az ellentétek. A világnézeti küzdelem már-már polgárháborúvá fajul, a szenvedélyek a végsőkig fokozódnak. Ám fellángol a tiszta szerelem is a bájos Alba és a szép tenorista, Nello között. Féltékenység, sértett hiúság ütközik meg az ártatlansággal. A két ellentábor végül is kibékül, a színészek távoznak, csak Nello marad vissza. Visszamarad holtan, s vele hal Alba is. E tragikus tiszta szerelem mintegy záró akkordja ennek a voltaképpen szatirikus regénynek.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!