TÖRTÉNELEM / Nemzetiségi kérdés kategória termékei
Magyar kibontakozás. Válogatás Németh Zsolt beszédeiből és cikkeiből 1998-2002

: Magyar kibontakozás. Válogatás Németh Zsolt beszédeiből és cikkeiből 1998-2002

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Püski Kiadó

Kategóriák:

Nemzetiségi kérdés Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9639337633

tartalom:

"Az ezredforduló mind hazánk történetében, mind a szerző életében kiemelkedő időszak volt. Hazánk történetében azért, mert hosszú idő után először sikerült az ország gazdasági eredményeit optimista jövőképre váltani, ráadásul nemcsak a magyarországi társadalom, hanem a határon túli magyarság lelkivilágában is. A szerző életében pedig azért kiemelkedő ez az időszak, mert Németh Zsolt a legnagyobb kormánypárt, a Fidesz alelnökeként és a Külügyminisztérium politikai államtitkáraként - a magyar-magyar kapcsolatok "fő felelőseként" - jelentős részvényese annak, hogy mindez így történt. Ez a kötet válogatás az ő beszédeiből és írásaiból. Nem kronologikus, hanem tematikus válogatás, hogy az olvasó összképet szerezhessen arról, amit Németh Zsolt ezekben az években és ezekről az évekről mondott mindenkori hallgatóságának és rajtuk keresztül a világnak. A közölt dokumentumok sokfélék: különböző témákról, különböző műfajokban, különböző alkalmakból hangzottak el, illetve láttak napvilágot, de szinte nincs köztük olyan, amelyben - mintegy egységes vezérfonálként - legalább egy utalás erejére föl ne bukkanna a határon túli magyarsággal való összetartozás fontossága."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!