TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Néprajz kategória termékei
Köztéri szakrális kisépítmények

: Köztéri szakrális kisépítmények

Kiadás:

Szeged, 2008

Kiadó:

METEM

Kategóriák:

Néprajz Népművészet Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szegedi Vallási Néprajzi Könyvtár

Terjedelem:

365 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789634828709

tartalom:

"A magyar nyelvterület különböző vidékein található települések szakrális kisépítményeit mutatja be néprajz szakos egyetemi hallgatók 2004. évi szemináriumi dolgozataiból összeállított kötetünk. Tanulmányaik stílusát, szerkezetét, módszerét szándékosan nem törekedtünk egységesíteni: témaválasztásukat, földolgozásuk módját és ennek szempontjait nem befolyásoltuk. Sokszínűségük érzékeltesse a jelenségek és a lehetséges megközelítés sokféleségét. Szerzők: Badicsné Szikszai Zsuzsanna, Bihar Mária, Dávid Áron, Fábián Balázs, Gleszer Norbert, Iancu Laura, Kepe Zoltán, Kertész Péter, Klamár Sára, Kulik Melinda, Magyar Nóra, Németh Tibor, Szikszai Szilvia, Tóth Antal, a Szegedi Tudományegyetem BTK Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszékének hallgatói a 2003-2004. tanév II. félévében, valamint G. Szabó Erzsébet és Grynaeus Tamás. A szerkesztő, dr. Grynaeus Tamás, a Szegedi Tudományegyetem Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszékének állandó vendégtanára, aki feleségével, dr. Szabó Erzsébettel együtt évtizedeken keresztül kutatta a szakrális kisépítményeket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!