Ezzel a kötettel segíteni szeretnénk a dohányipari szakmában dolgozó szakmunkásoknak, betanított munkásoknak, hogy belőle szakmai ismereteiket megerősíthessék, elmélyíthessék. Könyvünk eredetileg tankönyvnek készült az élelmiszeripari szakközépiskolák számára, ezért az egyes fejezetek előtt és a fejezetek után feladatok, összefoglaló kérdések találhatók. A könyv szerkezete is a tankönyvjelleget tükrözi. A mű kereskedelmi forgalomban való megjelenésének célja, hogy az érdeklődő szakemberek megvehessék a könyvet, és az említett ismeretek elsajátítása szélesebb körben is lehetővé váljék.
MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
Győriványi Béla: Dohányszárítás és -fermentálás
Kiadás:
Budapest, 1982
Kiadó:
Kategóriák:
Terjedelem:
169 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632314360