MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
Gyepnövénytermesztés - gyeptakarmány-hasznosítás

Gyepnövénytermesztés - gyeptakarmány-hasznosítás

Kiadás:

Szombathely, 1988

Kiadó:

Gyep- és Takarmánygazdálkodási Fejlesztő Gazdasági Társaság

Kategóriák:

Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

554 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A könyv a gyephasznosítás legújabb kutatási eredményeire, nagyüzemi kísérleti adatokra, termelési tapasztalatokra épült, olyan ismeretanyagra támaszkodik, amely a korszerű gyepgazdálkodást biztosíthatja. A szerzők olyan kutatók és gyakorlati szakemberek, akiknek sok évtizedes tapasztalata biztosítékot jelent, hogy csak a legjobban bevált módszereket, szakmai fogásokat ismertetik. A könyv külön erénye, hogy a legújabb, idők egyik kiemelkedő fejlesztési lehetőségével is részletesen foglalkozik. Ez a gyep-gabona váltó rendszer. Külön kell a T. Olvasó figyelmét felhívni arra, hogy a szerzői kollektívát az a Nagy Zoltán irányította, aki nem csak a hazai gyepnemesítés kiemelkedő kutatója, hanem a mezőgazdasági - kutatás-szervezés vezéregyénisége is volt.. Hirtelen halála miatt már nem érhette: meg sem e könyv megjelenését, sem módszereinek, javaslatainak széleskörű alkalmazását, az eredmények beérését. A könyv létrehozásában fáradozók azon reményét szeretnénk az olvasóban elhinteni, hogy az a fáradhatatlan és lelkes munka, amit Nagy Zoltán megkezdet és szigorú következetességgel az ötlettől a kutatáson keresztül a gyakorlati megvalósításig véghezvitt, nem fejeződött be. Az elolvasottakon keresztül, nekünk is ad még további feladatokat ahhoz, hogy a hazai gyepgazdálkodás hatékonyabbá, versenyképesebbé váljék.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!