SPORT ÉS PASSZIÓ / Numizmatika kategória termékei
100 történelmi értékpapír; 100 historische Wertpapiere; 100 Historic Security

: 100 történelmi értékpapír; 100 historische Wertpapiere; 100 Historic Security

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Blanket Kft.

Kategóriák:

Numizmatika Angol nyelv Német nyelv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p., ill.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9630278456

tartalom:

"Már az ősember is hódolt gyűjtőszenvedélyének. Kései utódaik gyűjtik a bélyeget, régi bankjegyeket, érméket. Gyűjteményüket rendszerezik, cserélgetik, legszebb példányaikat albumokban és vitrinekben őrzik, környezetüknek mutogatják. A világ különböző pontjain élő szakértők és a nagyközönség számára rendszerezett, áttekinthető formában csak a katalógusok, illetve szakkönyvek teszik lehetővé a vizuális élményt. A régi bélyegek, bankjegyek és érmék gyűjtésével kapcsolatban ez mindenhol a világban természetes dolognak számít.
Sajnos a történelmi értékpapírok gyűjtése ma még a különleges hobbik közé sorolható. Kevés a gyűjtő, nincs katalógus, és elenyésző az ezzel a témakörrel foglalkozó szakkönyvek, illetve bemutató albumok száma.
Könyvünkben Európa legszebb értékpapír-gyűjteményeiből kiválasztott és tematikusan rendszerezett száz értékpapír bemutatására vállalkozunk, lehetőséget nyújtva ezzel minden érdeklődőnek – a régi, történelmi értékpapírok tükrében – az adott kor, illetve korok történelmének, gazdaságtörténetének, képzőművészetének jobb és teljesebb megismerésére."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!