EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Atlantisz árnya kísért. Stonehenge feltárja titkát

: Atlantisz árnya kísért. Stonehenge feltárja titkát

Kiadás:

Pécs, 1999

Kiadó:

Alexandra Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963367669X

tartalom:

"Atlantisz létének vagy nem létének sarkalatos kérdése időnként lázba hozza az emberiséget. Ez még akkor is így van, ha a világűr feltárásának napjainkban folyó nagy eltökéltsége igyekszik háttérbe szorítani régmúltunkra vonatkozó kíváncsiságunkat. Merőben vitatható kérdés; mi a legfontosabb a mai kor emberének? Régmúltjának és ebből következően származásának megismerése, avagy az Űr kínálta ismeretek, benne persze a mienkhez hasonló, más létezési formák és feltételek feltárása. Még 10-15000 éves múltunkról sem tudunk semmit biztosan, hát még a régebbiről. Honnan jövünk? Hová tartunk? Mindez miért? Milyen eleve elrendelt, génjeinkbe plántált terv határozza meg jövőnket? Milyen irányba taszít a sokat hangoztatott szabad akarat? Ezek csupán kérdések és vágyak! El kellene gondolkoznunk felette, hogy ezek ne csupán hangzatos szavak legyenek! A sikerszerző, akit az olvasók jól ismerhetnek a Nagy Piramis rejtélye című könyv kapcsán is, ebben a művében Atlantisz legendájának nyomába ered, s a fenti izgalmas kérdésekre keresi a választ, a tőle megszokott alapossággal és érdekes stílusban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!